Palveluissamme sähköasennus ja sähkösuunnittelu

Sähkösuunnitelmat

Palveluissamme on omakotitalojen, paritalojen ja rivitalojen, sekä teollisuus- ja liikekiinteistöjen sähkösuunnittelu kilpailukykyiseen hintaan. Sähkösuunnittelu voi sisältää rakennuksen käyttösähköt, ulko- ja sisävalaistukset, lämmitysjärjestelmät, yleiskaapeloinnin, hälytysjärjestelmän, antenni- ja atk-järjestelmän tai vain jonkun näistä osa-alueista.
Kysy lisää alueenne yhteyshenkilöiltä!

Sähköasennus

Teemme kaikki tarvitsemanne sähköasennukset yhden pistorasian asennuksesta kokonaisvaltaisiin uudisrakennusten sähköistyksiin ammattitaidolla. Sähköasennus toteutetaan tuntiveloituksena tai urakkana, mikä parhaiten teille sopii.

Sähkösaneeraukset

Suoritamme vanhempien rakennusten pienet ja suuremmat sähkösaneeraukset ja kaapelinkorjaukset tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Yrityksellämme on S1-urakointioikeudet.
Kysy kustannusarviota alueenne yhteyshenkilöltä!

Hälytysjärjestelmät ja kameravalvonta

Kiinteistön turvaamiseksi asennamme hälytinjärjestelmiä, jotka voivat luvattoman tunkeutumisen lisäksi ilmoittaa tulipalosta, vesivahingosta tai muusta kiinteistölle tai ihmiselle mahdollisesta vaarasta. Hälytys on mahdollista ohjata omaan matkapuhelimeen tai vartiointiliikkeelle. Meiltä saat myös kameravalvontajärjestelmät turvaamaan kiinteistöä tai omaisuuttasi.

Atk- ja antenniverkot

Kauttamme saat uudisrakennuksiin antenni- ja atk-verkkosuunnitelmat ja asennukset. Vanhemmissa rakennuksissa voimme myös päivittää atk-verkon uusien vaatimusten mukaiseksi.

Ilmalämpöpumppuasennukset ja huollot

Asennamme ja huollamme myös ilmalämpöpumput. Ilmalämpöpumppu on edullinen ja vaivaton asunnon lämmittäjä ja viilentäjä. Kysy lisää asiantuntijoiltamme lämpöpumppuvaihtoehdoista.